Perhimpunan Bulanan Bersama Pegawai Daerah Larut,Matang dan Selama

Pada 19 Disember 2019,Pejabat Daerah dan Tanah Selama telah mengadakan Perhimpunan Bulanan bersama Pegawai Daerah Larut , Matang dan Selama. Majlis telah dimulakan dengan bacaan doa oleh En Saidaitul Akmar bin Mohd Isa dan seterusnya bacaan ikrar oleh En Shukri bin Abdoll Halim. Majlis dimulakan dengan ucapan oleh Ketua Penolong Pegawai Daerah Selama dan seterusnya ucapan Perasmian Bilik Gerakan  oleh Pegawai Daerah Larut,Matang dan Selama. Program seterusnya penyampaian cenderahati kecemerlangan anak ahli Kelab PETANDA,cenderahati hari kelahiran dan cenderahati kepada ahli Kelab yang masuk wad.

Continue Reading

Print   Email

Program Team Building Pejabat Daerah dan Tanah Selama bagi Tahun 2019

2-3 November 2019 - Pejabat Daerah dan Tanah Selama telah mengadakan Program "Team Building" bertempat di Risda Eco Park,Ulu Slim,Slim River Perak.Program ini dihadiri seramai 40 orang termasuk pegawai dan kakitangan Pejabat Daerah dan Tanah Selama. Antara aktiviti-aktiviti yang dijalan ialah "River Rafting,LDK-Memanah Tradisional dan Flying Fox.

Continue Reading

Print   Email

Program Hari Keluarga Kelab Pejabat Daerah dan Tanah Selama (PETANDA)

Pada 18,19 dan 20 Oktober 2019,Kelab Pejabat Daerah dan Tanah Selama telah mengadakan Program Hari Keluarga bertempat di Langkapuri Inn,Pulau Langkawi.Pelbagai acara telah disediakan.Program dirasmikan oleh Tuan Pegawai Daerah Larut,Matang dan Selama.

Klik di sini untuk melihat gambar sepanjang program.

Print   Email

Communal work Cooking Asyura Porridge Organize by Kelab Petanda Selama

Print   Email

Audit SSR Akhir bagi Tahun 2019

Pada 6 hingga 7 Ogos 2019,Pejabat Daerah dan Tanah Selama telah menerima kunjungan Panel Penilai Sistem Penarafan Bintang Pentadbiran Tanah (SSR) Tahun 2019.

Print   Email

  • 1
  • 2

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.