Program Sara Diri Amanjaya DUN Selama

Pada 29 Mac 2018,Satu Program Sara Diri Amanjaya telah diadakan di Dewan Permai Selama.Program ini adalah anjuran  daripada Unit Strategik Pejabat YAB Menteri Besar Perak dengan Kerjasama Unit Perancang Ekonomi Negri Perak.Program ini telah dirasmikan oleh YB Dato' Hj Mohamad Daud Bin Hj Mohd Yusoff,ADUN Selama.

Continue Reading

Cetak   Emel

Majlis Anugerah Perkhidmatan Cemerlang Tahun 2017

Pada 14 Mac 2018 Pejabat Daerah dan Tanah Larut,Matang dan Selama telah mengadakan Majlis Anugerah Perkhidmatan Cemerlang Tahun 2017 yang telah diadakan di ADTEC,Taiping.Majlis dimulakan dengan bacaan doa oleh Penghulu Tertinggi En Shaharudin Bin Harun dan dirasmikan oleh Ketua Penolong Pegawai Daerah Selama,En Mohd Amzari bin Mohd Arzami.Majlis diteruskan dengan

Continue Reading

Cetak   Emel

Program "Kembara Semarakkan Minat Membaca"Anjuran Puspanita Daerah Selama

Pada 9 dan 10 Januari 2018 telah berlangsungnya Program "Kembara Semarakkan Minat Membaca" anjuran Puspanita Daerah Selama bersama Perpustakaan Negeri Perak.

Continue Reading

Cetak   Emel

Majlis Persaraan Pegawai Daerah Larut,Matang dan Selama

Pada 4 Januari 2018,Pejabat Daerah dan Tanah Larut,Matang dan Selama telah mengadakan Majlis Persaraan YBhg Dato' Hj Kamaruddin bin Awang bertempat di Hotel Perdana Taiping.

Continue Reading

Cetak   Emel

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.