• Utama
  • Buletin Dan Peristiwa
  • Arkib 2015
  • Majlis Penyampaian Surat Penghargaan dan Penyampaian Watikah Perlantikan Ketua Kampung,Pengerusi Jawatankuasa Kemajuan dan Keselamatan Kampung (JKKK) Bagi Sesi 2016 hingga 2017 Peringkat Parlimen Larut.

Majlis Penyampaian Surat Penghargaan dan Penyampaian Watikah Perlantikan Ketua Kampung,Pengerusi Jawatankuasa Kemajuan dan Keselamatan Kampung (JKKK) Bagi Sesi 2016 hingga 2017 Peringkat Parlimen Larut.

Pada 15 Februari 2016,Pejabat Daerah dan Tanah Selama telah  mengadakan Majlis Penyampaian Surat Penghargaan dan Penyampaian Watikah Perlantikan Ketua Kampung,Pengerusi Jawatankuasa Kemajuan dan Keselamatan Kampung (JKKK) Bagi Sesi 2016 hingga 2017 Peringkat Parlimen Larut,bertempat di Dewan Majlis Daerah Selama Cawangan Sungai Bayor.Majlis dirasmikan oleh YB Dato' Seri Hamzah bin Zainuddin,Menteri Kementerian Perdagangan Dalam Negeri Koperasi dan Kepenggunaan(KPDNKK).

Sekitar majlis tersebut


                 Ketibaan YB Dato'Seri Hamzah bin Zainuddin.

 
                          Pendaftaran Ketua-ketua Kampung

lagi gambar  sila ke www.facebook.com/PdtSelama

Print   Email

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.